Stellar Blade bi se mogao pojaviti na PC-u, a developer razmatra nastavak

0
62
stellar-blade-bi-se-mogao-pojaviti-na-pc-u,-a-developer-razmatra-nastavak

Stellar Blade je zvanično lansiran ekskluzivno na PS5 ranije ove godine uz talas pozitivnih recenzija. Sada se čini da će očaravajuća akciona igra studija Shift Up stići na druge platforme, poput PC-a, a već se razmatra i nastavak.

Shift Up, studio sa sedištem u Južnoj Koreji, razmatra donošenje svoje probojne akcione igre, Stellar Blade, na više platformi. Iako je igra lansirana kao PlayStation ekskluziva, u razgovoru sa korejskom web stranicom, Inven, predstavnik studija potvrdio je da kompanija razmatra donošenje igre na PC, što je postalo uobičajena praksa za mnoge PlayStation konzolne ekskluzive, uključujući mnoge naslove razvijene od strane Sonijevih sopstvenih studija, poput God of War, Spider-Man i Horizon.

Pored toga, nastavak za Stellar Blade je takođe na stolu, pa bismo mogli videti povratak ovoj franšizi u narednim godinama. U međuvremenu, Shift Up radi na novom projektu, kodiranom kao ‘Witches’, koji cilja na multiplatformsko izdanje sa cross-platformskim igranjem, iako je takođe igra fokusirana na mobilne ‘gacha’ igre, slično nečemu poput Genshin Impact.

Zašto se sve ove vesti dele sada? Pa, Shift Up se priprema za “IPO”, pa kompanija želi da privuče interesovanje javnih investitora dok se priprema da se stavi na Korejsku berzu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More