Kingdom Hearts igre konačno dolaze na PC

0
57
kingdom-hearts-igre-konacno-dolaze-na-pc

Square Enix je 2021. godine najavio da će prvi put doneti celu seriju Kingdom Hearts na PC. Ova uzbudljiva vest je donekle bila umanjena otkrićem da će igre biti isključivo dostupne preko Epic Games Store i neće dolaziti na Steam. Sada, nakon nekoliko godina, Kingdom Hearts konačno dolazi na Steam.

Kao deo svog poziva za zaradu ranije ovog meseca, Square Enix je jasno stavio do znanja da će se u budućnosti refokusirati na multiplatformska izdanja, udaljavajući se od ekskluzivnih izdanja za odabrane platforme. Već počinjemo da vidimo promene koje dolaze na mesto, sa Kingdom Hearts igrama koje sada izlaze na Steam. Fanovi neće morati dugo da čekaju, jer će serijal biti dostupan na popularnoj PC gaming platformi počevši od 13. juna.

Kingdom Hearts je malo zastrašujuć serijal za one koji se prvi put upuštaju u nju, ne najmanje zahvaljujući broju spin-off-ova, prequela i raznih vezanih igara. Ako planirate da igrate kompletan serijal, trebaće vam tri igre – Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue i Kingdom Hearts 3, kompletno sa svojim Re Mind DLC-om za priču.

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix uključuje remastere originalne dve igre, kao i spin-offove poput Chain of Memories, 358/2 Days, Birth by Sleep i Re:Coded. Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue uključuje Dream Drop Distance, Kingdom Hearts 0.2 Birth by Sleep – A fragmentary passage, i Kingdom Hearts x Back Cover.

Kingdom Hearts je sada dostupan za igranje na svim glavnim platformama, uključujući PC, PlayStation i Xbox. Vlasnici Nintendo Switcha takođe mogu pristupiti igrama, ali samo u cloud obliku, što znači da se strimuju, umesto da su izvorno instalirane na konzoli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More