Stižu Samsung prstenovi

0
56
stizu-samsung-prstenovi

Računari i Galaksija

PCPress.rs Image

Samsung priprema 400.000 prstenova!

PCPress.rs Image

Samsung Galaxy Ring prsten bi trebao da stigne krajem godine. Za sada je poznato da se sprema 400.000 proizvedenih jedinica kako bi se ispunila porudžina za prvo pojavljivanje.

Samsung je spreman da proizvede dovoljnu količinu kako bi zadovoljio početnu potražnju. Masovna proizvodnja trebalo bi da počne oko maja 2024., pre očekivanog letnjeg datuma lansiranja  i objavljivanja u avgustu.

Ova početna cifra je prilično velika s obzirom na stanje na tržištu pametnih prstenova. Brojka od 400.000 je skoro polovina onoga što je Oura, trenutni lider na tržiptu pametnih prstenova, prodao od marta 2022.

Ali pod pretpostavkom da je početna potražnja čak i veća od Samsungovih očekivanja, u izveštaju se dalje pominje da se očekuje da će Samsung moći da održi korak sa obzirom na mali otisak proizvoda i trenutno obilje delova.

Samsung Galaxy pametni prsten je prvi put prikazan prošlog meseca na MBC 2024, gde je Samsung mogao da potvrdi da će nosivi uređaj imati devet veličina, tri završne obrade i imate do devet dana trajanja baterije. Uređaj može da radi u tandemu sa Galaxy satom, ali neće raditi na iPhone, pa ostaje da vidimo sa koliko Android telefona će raditi.

Izvor: 9to5google.com

SBB


Tagovi: ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.