Star Wars Outlaws se pozlatio, sprema se za lansiranje!

0
54
star-wars-outlaws-se-pozlatio,-sprema-se-za-lansiranje!

Star Wars Outlaws je najznačajnija nova igra od Ubisofta koja fanove franšize prvi put vodi u otvoreni svet koji obuhvata Tatooine, Cantonicu, Tosharu i mnoga druga mesta. Pred zvanično lansiranje igre 30. avgusta, Star Wars Outlaws je dostigao značajan razvojni prekretnicu – igra je sada zlatna.

Objavom vesti na Twitteru, zvanična stranica Star Wars Outlaws je podelila sledeće: “#StarWarsOutlaws je postao zlatan! Náš tim ne može da čeka da krenete u istraživanje Sporešnjeg Ruba i živite život propalice – 30. avgust ne može doći dovoljno brzo!”

Za one koji ne znaju, “postati zlatna” znači da je master disk igre Star Wars Outlaws poslat izdavaču igre: Ubisoftu. Nakon podnošenja master diska, diskovi se mogu “presovati” sa finaliziranim softverom, a digitalne vitrine mogu da postave verziju igre 1.0 spremnu za objavljivanje.

To je proces kroz koji prolazi svaka igra u razvoju, i znači da bi (osim post-launch ažuriranja) Star Wars Outlaws trebao da bude kompletan i spreman za igranje.

Iako Ubisoft igre imaju tendenciju da se dosta odlažu, činjenica da je Outlaws postao zlatan je jak pokazatelj da ćete 30. avgusta zaista imati igru u svojim rukama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More