PlayStation se vraća na Tokyo Game Show nakon 5 godina

0
51
playstation-se-vraca-na-tokyo-game-show-nakon-5-godina

Baš kao i svake godine, Tokyo Game Show se napokon vraća. Odražavaće se krajem septembra ove godine. Takođe je danas objavljena lista izlagača.

Već je podeljeno mnogo detalja o sajmu, i čini se da će učestvovati 731 izlagač, što ga čini jednim od najznačajnijih događaja do sada. PlayStation će takođe prvi put od 2019. godine biti prisutan na sajmu.

Baš danas je konačno potvrđeno da će PlayStation i mnoge druge ogromne kompanije, poput Capcom, Konami, Square Enix i Bandai Namco, učestvovati na Tokijskom sajmu igara 2024.

Kompanija se poslednji put pojavila 2019. godine pred lansiranje PS5, kada je Hideo Kojima govorio o Death Strandingu. Ovaj naslov je postao uspešno izdanje za kompaniju, dostigavši preko 16 miliona igrača za samo četiri godine.

Kažu da će PlayStation biti generalni izlagač na ovom događaju. To znači da će njegovo prisustvo biti vezano za otkrivanja igara ili potencijalni hardver, stvarajući uzbuđenje među masama. Važno je takođe napomenuti da PlayStation ove godine neće prisustvovati Gamescomu.

Iako se trenutno ne zna mnogo o tome šta bi PlayStation mogao da otkrije na Tokyo Game Show 2024, fanovi mogu da očekuju detalje o projektima kao što su Phantom Blade Zero, Lost Soul Aside i drugima.

Gaming gigant bi takođe mogao da podeli informacije o PS5 Pro jer se očekuje da će ova konzola biti predstavljena u poslednjem kvartalu 2024.

U svakom slučaju, ovo je obećavajući znak. PlayStation je u poslednjim mesecima kritikovan zbog ćutanja i nedeljenja mnogo informacija. Ovo bi mogao biti prvi korak ka probijanju te tišine, s tim što se krajem 2024. godine takođe šuška o prezentaciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More