Activision igre od avgusta dolaze na Game Pass

0
68
activision-igre-od-avgusta-dolaze-na-game-pass

Zbog sudskog spora FTC-a protiv Microsofta po pitanju akvizicije Activision Blizzard grupe, Microsoft je bio dosta spor u spajanju franišiza od Activisiona sa širim Xbox ekosistemom. Očekivali smo da vidimo ažuriranje o Activision igrama koje stižu na Game Pass u junu tokom Xbox prezentacije, ali se ništa nije konkretizovalo. Srećom, čini se da dobre vesti stižu uskoro.

Prema Jez Cordenu iz WindowsCentral, Activision igre će konačno početi da se pojavljuju na Game Passu u avgustu. Microsoft je već u martu ove godine prebacio Diablo 4 na servis. Sledeći talas igara mogao bi da uključi naslove kao što su Crash Bandicoot, Tony Hawk i Spyro, a ovaj početak bi trebao da krene u avgustu.

Nažalost, nećemo dobiti masovno dodavanje prošlih Call of Duty naslova na Game Pass. Postavljeno je veliko pitanje oko toga kako će Microsoft da se nosi sa Call of Duty. Izgleda da je čak bilo i internih rasprava unutar Microsofta o tome da li da se ove godine izdanje COD-a doda na Game Pass pri lansiranju. Čini se da je plan od tada uspostavljen. Nove igre COD biće lansirane na Game Passu, počevši od Black Ops 6 kasnije ove godine. Što se tiče ogromnog zaleđa klasičnih igara, one će se vremenom sporo dodavati na Game Pass.

Nažalost, ne znamo koje klasične Call of Duty naslove Microsoft planira da prvo prenese, niti znamo koliko će vremena trebati da se sve igre tamo prebace. Mnogi i dalje imaju veliku ljubav prema originalnim naslovima Modern Warfare i Black Ops, a u skorije vreme porastao je i interes za Infinite Warfare. Bez obzira gde Microsoft počeo sa ovim sporim dodavanjima, neće biti moguće zadovoljiti sve fanove odjednom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More