Slušalice za strimovanje za plivanje su unapređene!

0
48
slusalice-za-strimovanje-za-plivanje-su-unapredjene!

Slušalice rade bez trzaja. Plivanje je očigledno neprijateljsko okruženje za elektroniku, ali je takođe i neprijateljsko okruženje za visokokvalitetni zvuk. Ceo paket Zygo nudi pouzdanost vojnog kvaliteta u vodi i njegov jedinstveni dizajn može strimovati audio sa telefona dok plivate.

Ne možemo dovoljno naglasiti koliko je pouzdanost važna za iskustvo plivanja sa slušalicama. Navike vezane za vežbanje su kao zlato kad ih pronađete, i imati ih narušene nepouzdanim opremom je veoma iritantno.

Od nijednog headseta se ne može očekivati da proizvede premium kvalitet zvuka kako u vodi tako i van nje. Sva ta vodootpornošću kompromituje sposobnost slušalica da proizvedu visokokvalitetan zvuk kada nisu u vodi. Osim toga, zakoni fizike čine da je izgleda nemoguće isporučiti zvuk najvišeg kvaliteta kroz medije (vodu i vazduh) koji prenose zvuk na različite načine, iz istih slušalica.

Zygo V2

Osim ako ne plivate prsno i držite glavu iznad vode stalno, nikada nećete ukloniti potrebu da izdišete pod vodom i da rezultirajuće mehuriće preplave vaše audio kanale vibracijom i bukom.

Korišćenje čepova za uši u kombinaciji sa Zygo-om ublažava neki od tih zvukova i omogućava vam da pratite šta se dešava u podcastima i audioknjigama sa iznenađujućom jasnoćom, jer mozak popunjava većinu praznina. Jedino negativno je potreba za koncentracijom – vaš mozak mora malo više raditi u dekodiranju zvukova i davanju smisla njima.

Zygo V2

Baš kao što je muzika korisna u stvaranju ritma kojeg svako od nas zahteva prilikom plivanja, prelazak sa muzike na podkaste, audio knjige i live sportske događaje je istraživanje. Otkrićete da sve to donosi različitu atmosferu u režim vežbanja. Jedna od vrhunskih mogućnosti koje postavljaju Zygo streaming slušalice daleko iznad bilo kojeg drugog proizvođača je mogućnost treniranja plivača u realnom vremenu.

Ako ova funkcionalnost ne nudi potencijal za konkurentsku prednost, bio bih vrlo iznenađen. Ako nemate trenera plivanja, Zygo to pokriva delimično. Nema ničega sličnog kao kada imate ljudsku vezu koja vas podržava kada su lični ciljevi na dohvat ruke.

Zygo slušalice su napravljene za vodu, gde je to jedine slušalice koje mogu strimovati sa vašeg telefona dok plivate – to nije ono što biste izabrali za korišćenje van vode zbog svoje veličine, težine i nedostatka kontrola. Trenutni (do juče) model Zygo ima najbolji zvuk od bilo kojih slušalica dok plivate (jednoglasno od onih koji su ga probali), ali zaista nije prikladan za svakodnevno korišćenje van bazena. Dok je zvuk Zygo van vode u redu, prvi model je bio malo preveliki i nezgrapan i nema kontrole da ga učine pogodnim svakodnevnim slušalicama.

Zygo V2

Zygo nema skladište u uređaju, oslanjajući se na resurse vašeg telefona za svoje programiranje. Postoje prednosti u posedovanju 16 GB memorije. Problem sa slušalicama u vodi je upravljanje svim tim sadržajem, i to činiti u vodi je beskorisno vežbanje osim ako želite preskočiti ili ponoviti pesmu, tako da su vam potrebne plejliste za različite svrhe. Najkorisniji ritam za plivanje je drugačiji od vožnje bicikla, itd.

Kada koristite proizvod svaki dan, i on savršeno radi svaki dan godinama, razvijate poštovanje koje je duboko usađeno u vama.

Read More