Prvi utisci: Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

0
25
prvi-utisci:-monster-hunter-stories-2:-wings-of-ruin

Monster Hunter Stories 2 je pre svega 3 godine, značajno „uozbiljio“ formulu prve igre. Tu reč koristim prvenstveno iz razloga što je dizajn koji je bio prilagođen 3DS konzoli, naizgled sazreo u prelepo crtanoliko ostvarenje, gde su i proporcije karaktera bile nekako realističnije.

No osim u vizuelnom smislu, sam svet je proširen pa je osećaj kompletne pustolovine stavljen još u veći fokus. A kako je igra objavljena za Switch i Windows platforme, imali ste mogućnost da birate između balansiranog i prenosnog rešenja Nintendove konzole, ili neuporedivo tečnijeg izvođenja na PC-u.

PlayStation 4 sada niotkuda dobija sopstvenu verziju, što mi iskreno predstavlja nekakvu vrstu rebusa. Da je bar izdanje za „peticu“ pa nekako i da razumem, ali u ovom obliku i ne obećava nešto preterano bogatije iskustvo nego što je to original bio. U odnosu na Switch, da – ovo jeste utegnutije izdanje. Ali ukoliko vam portabilnost svakako nije na prvom mestu, mislim da je PC verzija bez sumnje najbolji način da zaigrate Monster Hunter Stories 2.

No više o potencijalnim beneficijama PlayStation 4 izdanja, govorićemo malo kasnije kada igra konačno bude objavljena 14. juna, a mi uspemo još malo dalje da „dobacimo“ u njenom prelaženju.

Puno Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin izdanje izlazi 14. juna

Autor: Milan Živković

Igru ustupio: CD Media

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More