Session: Skate Sim ima preko 2 miliona igrača, Pariz stiže 18. jula!

0
51
session:-skate-sim-ima-preko-2-miliona-igraca,-pariz-stize-18.-jula!

Godinama je industrija video igara patila od nedostatka novih skejtbording igara, pošto je “moda” iz kasnih 90-ih i ranih 2000-ih izbledela iz fokusa. Međutim, čini se da se sa predstojećim Skate 4 sprema za veliki povratak. Ipak, dok fanovi čekaju na eventualno izdanje igre, vi se sada možete pridružiti preko 2 miliona igrača u njegovoj trenutnoj konkurenciji – Session: Skate Sim.

Tim iz Crea-ture Studios i NACON objavio je najnoviji prodajni prekretnicu za Session, putem saopštenja za štampu, rekavši:

“[Mi] sa zadovoljstvom objavljujemo da je Session: Skate Sim sada izgradio igračku zajednicu od preko 2 miliona igrača!”

Kao deo proslave, tim je podelio neke rane detalje o predstojećoj mapi Pariza u igri, navodeći “Igrači će moći da otkriju ili ponovo otkriju čuvene lokacije Grada svetlosti, uključujući stepenice Trocadéra, rampe i piramide Trga Republike, kao i obale Sene. Ovaj dodatni sadržaj biće objavljen 18. jula 2024. godine.”

Kako je već pomenuto, Skate 4 sporo stiže, a pošto nema znakova o skorom izlasku Tony Hawk’s Pro Skater 3+4, Session: Skate Sim je svakako vredan pažnje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More