Philips OLED+959 TV sa unapređenim Ambilightom i B&W zvukom

0
79
philips-oled+959-tv-sa-unapredjenim-ambilightom-i-b&w-zvukom

TP Vision, kompanija koja poseduje brend Philips, je najavila svoj novi vrhunski OLED TV u okviru Philips OLED+959. Novi vrhunski televizor je predstavljen sa novim Ambilight Plus sistemom osvetljenja, koji dodaje više sočiva na pojedinačne zadnje montirane LED boje. Ovo pruža oštriji, dinamičniji i veći halo efekat, i može projektovati do četiri različita haloa na različitim dubinama, obezbeđujući novi dvodimenzionalni efekat na projekciji na vašem zidu.

Philips OLED+959 dolazi sa integrisanim 102W Bowers & Wilkins 5.1.2 audio sistemom. Ima 18 posebno dizajniranih tanjih drajvera od 30 x 50mm, i uključuje posebne prednje, leve, centralne i desne zvučnike. Oni su podržani sa 75mm subwooferom na zadnjem delu TV-a, podržani sa dva para izbalansiranih 45 x 65mm pasivnih radijatora.

TV sam po sebi nudi novi 8. gen P5 AI Dual Engine procesor sa Ambient Intelligence V3, koji pruža novi AI Machine Learn Sharpness V2 sistem, novi Smart Bit Enhancement algoritam (doveđenje 8-bitnog videa do skoro 14-bitnog), i HDR optimizaciju.

Philips OLED+959

Novi META 2.0 OLED panel poseduje tehnologiju Micro Lens Array Plus, koja poboljšava efikasnost svetla optimizovanjem uglova i krivina. META Multi Booster algoritam, s druge strane, povećava maksimalnu svetlinu do 3000 nita, što TP Vision tvrdi da je novi rekord za OLED tehnologiju.

Kao što se čini da je sve češći trend kod OLED TV-a, Philips OLED+959 podržava VRR do 144Hz za igranje igara, zajedno sa posebnom Game Bar za prilagođene performanse igranja prema žanru. Postoji kompatibilnost sa Matter i Control 4, a Philips OLED+959 takođe radi na Google operativnom sistemu sa svim prednostima koje to donosi.

Read More