Toys for Bob i Xbox se udružili za sledeću igru

0
46
toys-for-bob-i-xbox-se-udruzili-za-sledecu-igru

Nakon što je krajem 2023. godine kupio Activision Blizzard, Microsoft je doneo odluku da dozvoli studiju Toys for Bob da postane nezavisan. Tada nismo znali šta to znači za buduće uključivanje studija u franšize poput Spyro i Crash Bandicoot. Međutim, stvari izgledaju pozitivno u ovoj fazi, jer je studio sada najavio da je postigao sporazum o izdavanju sa Xboxom za svoju sledeću igru.

Kada je Toys for Bob najavio svoje planove da postane nezavisan, kompanija je rekla da je već u razgovorima o partnerstvu sa Xboxom na svom sledećem projektu. Sada je to partnerstvo potvrđeno u novoj izjavi, iako nova igra još uvek nije najavljena.

“Uzbuđeni smo što možemo da najavimo da ćemo se udružiti sa Xboxom da bismo objavili našu sledeću novu igru. Još uvek smo vrlo rano u razvoju, pa možda nećete čuti od nas neko vreme – ali znajte da radimo na iskustvu koje nas je toliko, toliko inspirisalo! Jedva čekamo da podelimo više”

Novi logo studija Toys for Bob sadrži Tiki masku, vrlo sličnu onima koje su prikazane kroz Crash Bandicoot serijal, a fanovi su takođe brzo primetili da je logo ljubičast, što su neki shvatili kao nagoveštaj na Spyroa, iako to deluje kao preterivanje. Ipak, nedavne glasine tvrde da studio radi na Spyro 4, a s obzirom da je kompanija već imala priliku da oživi Crash Bandicoot sa Crash 4: It’s About Time, bilo bi lepo videti da Spyro dobije isti tretman.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More