Heatbit grejač & kopač Bitcoina

0
63
heatbit-grejac-&-kopac-bitcoina

Heatbit je prvi grejač koji rudari bitcoin! Svi koji su upoznati sa kripto valutama znaju da rudari bitcoina zahtevaju značajnu energiju i proizvode ogromnu količinu toplote. Zašto onda ne razmisliti o uređaju koji zahteva energiju i proizvodi toplotu? Saberite jedan plus jedan i dobićete Heatbit. Ovo je prvi korisnički prihvatljiv način da decentralizujete i rudarite Bitcoin dok tiho grejete sobu i potencijalno promenite način na koji se u budućnosti obavlja rudarenje kriptovaluta. Praktično dobijate povrat novca dok zagrevate svoj dom, a možete pratiti rezultate rudarenja u realnom vremenu putem priložene aplikacije.

Silikonski čipovi se koriste kao grejni element unutar Heatbita, obavljajući kompleksne računice i rudarenje bitcoina dok proizvode toplotu kao rezultat. Sve to uz istu potrošnju energije kao i drugi uobičajeni grejači.

Heatbit

Rudarenje i stoga početna zarada su u BTC-u, ali ćete moći da konvertujete u druge glavne kriptovalute. U budućnosti planiraju da implementiraju isplate i u fiat valuti, tako da ćete moći da podignete novac direktno na svoju karticu ili račun.

Read More