Google najavljuje Made by Google događaj za 13. avgust

0
36
google-najavljuje-made-by-google-dogadjaj-za-13.-avgust

PCPress.rs Image

Obično Google predstavlja svoju novu generaciju uređaja na jesen. Međutim, ove godine čini se da je taj vremenski okvir pomeren: sledeći Made by Google događaj biće održan 13. avgusta u 13 časova po istočnom vremenu (ET).

PCPress.rs Image

Najava i očekivanja

Iako Google nije podelio konkretne detalje u vezi sa predstojećim najavama, pozivnica kaže da će kompanija “predstaviti najbolje od Google AI, Android softvera i Pixel portfolija uređaja.” U još jednom odstupanju od tradicije, ovogodišnji događaj će se održati u Google-ovom sedištu u Mountain View, Kalifornija, umesto u Njujorku, koji je obično bio domaćin za Pixel lansiranja.

Očekivane najave

Na osnovu glasina i dosadašnjeg ritma izdavanja Google-ovih uređaja, očekujemo da saznamo više o Pixel 9, sledećoj verziji Pixel Fold-a, novom Tensor čipu, trećoj generaciji Pixel Watch-a i mogućem ažuriranju Pixel Buds-a. S obzirom na količinu pažnje koju je kompanija posvetila veštačkoj inteligenciji tokom Google I/O ranije ovog proleća, gotovo je sigurno da ćemo videti neke nove funkcije zasnovane na mašinskom učenju.

Promena datuma i mesto događaja

Iako ostaje nejasno šta je podstaklo Google da pomeri sledeće lansiranje proizvoda na 13. avgust, između ovog događaja i glasina o predstojećem Galaxy Unpacked događaju, čini se da će ovo leto biti vrlo aktivno za ljubitelje gedžeta.

Izvor: Engadget

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.