Ghost of Tsushima 2 će biti predstavljen u junu ove godine

0
70
ghost-of-tsushima-2-ce-biti-predstavljen-u-junu-ove-godine

Pripadnici “PC master rase” su uvek želeli Ghost of Tsushima i Bloodborne iz PlayStation biblioteke. Dok se port za drugo čini nemogućim, prvo je potvrđeno. Dobili smo konačnu potvrdu da PC verzija Ghost of Tsushima dolazi stići ove godine, i to kroz par meseci.

Nakon što je port potvrđen, insajder navodi da će Ghost of Tsushima 2 takođe biti otkriven na ovogodišnjem PlayStation Showcase.

Ova glasina dolazi od istog korisnika koji je tačno procureo nedavni blog post PlayStationa, koji je potvrdio sistemske zahteve za Horizon Forbidden West.

Stoga, izgleda da korisnik počinje da razvija verodostojan ugled. On navodi da će se PlayStation Showcase održati u maju ili junu 2024. godine, nagoveštavajući da će Ghost of Tsushima 2 biti prikazan za nekoliko meseci.

Takođe je važno napomenuti da su oglasi za posao i prethodni dokazi već ukazivali na otkrivanje 2024. godine. Međutim, igra neće biti dostupna na tržištu pre 2025. godine, jer je PlayStation potvrdio da nijedna velika franšiza neće dobiti nove unose ove godine.

PC port Ghost of Tsushima mogao bi biti strateški usklađena sa najavom nastavka. Ona će nesumnjivo generisati više uzbuđenja za nastavak, dovodeći do više hajpa kako se približava PlayStation Showcase.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More