GameCube klasik, Sonic Heroes, dobija remake

0
53
gamecube-klasik,-sonic-heroes,-dobija-remake

Svako ima svoju omiljenu igru sa Sonic the Hedgehog u glavnoj ulozi. Za neke, to su klasični 2D naslovi. Za druge, to može biti Sonic Adventure, Unleashed, ili čak jedan od modernijih izdanja. Verovatno jedan od najboljih ulazaka u dugotrajnom serijalu je Sonic Heroes iz 2003. godine. Inicijalno izdat za GameCube i PS2, ovaj 20 godina stari naslov izgleda da će dobiti remake.

Kako su izvestili poznati insajderi ‘Necro Felipe Lima’ i ‘Midori’, trenutno se razvija remake Sonic Heroes. Rečeno je da se za projekat koristi Unreal Engine, igra cilja samo sisteme trenutne generacije – što znači PS5, Xbox Series X|S, PC i predstojeći naslednik Nintendo Switcha.

Iako nije pružen konkretan prozor za lansiranje, curenje informacija je sugerisalo da je izlazak 2025. godine verovatan, pod uslovom da razvoj ide glatko naravno.

Sonic Heroes ima mnogo više da ponudi od samo svoje ikonične tematske pesme i stoga se nadamo da će ovaj remake (prvi takve vrste za Sonic) uspeti da bude i kritički i komercijalni uspeh.

Read More