Dragon’s Dogma 2 – besplatna proba za nove avanturiste

0
59
dragon’s-dogma-2-–-besplatna-proba-za-nove-avanturiste

Dragon’s Dogma 2 je bio prijatno iznenađenje za Capcom, s obzirom da je nastavak action-RPG igre iz 2012. godine već prodat u preko 2,5 miliona kopija od svog izdanja u martu. Međutim, ako još niste ušli u svet Dragon’s Dogma 2, trenutno je aktivna besplatna proba.

Objavom na svom sajtu, tim iz Capcoma je rekao: “Krenite napred i okusite avanturu smeštenu u svetu fantazije! Besplatno igrajte Dragon’s Dogma 2 do dva sata tokom ove kampanje”, dodajući da “se podaci sačuvani tokom besplatne probe mogu koristiti i u punoj verziji igre.”

Besplatna proba može se igrati na svim dostupnim platformama (PS5, Xbox i PC), ali će biti aktivna samo tokom narednih nekoliko nedelja – do 17/18. jula.

Oni koji su zainteresovani da isprobaju Dragon’s Dogma 2 mogu dodatno da se koriste kreatorom likova igre koji je objavljen kao samostalan proizvod pred lansiranje.

Stoga, vredi prvo koristiti kreatora likova i striniti se dok ne budete zadovoljni konačnim rezultatima, a zatim se uključiti u dvosatnu probu – kako biste maksimalno iskoristili dostupno vreme za igranje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More