Assassin’s Creed se vraća u prošlost – Ubisoft dodatno potvrdio još remake izdanja

0
65
assassin’s-creed-se-vraca-u-proslost-–-ubisoft-dodatno-potvrdio-jos-remake-izdanja

Tokom protekle godine kružile su glasine da Ubisoft radi na Assassin’s Creed IV Remake izdanju. Ovo ostvarenje u serijalu je jedinstveno zahvaljujući svojoj piratskoj priči i bilo je osnova za Ubisoftove moderne mehanike plovidbe i borbe brodova. Sada je Ubisoft potvrdio da planira nekoliko remake izdanjima.

Ubisoft je objavio da radi na remakovima nekih igara iz Assassin’s Creed serijala, jedne od najuspešnijih franšiza u industriji video igara. Osvežena izdanja će omogućiti fanovima da ponovo posete neke od bogatih svetova i likova iz prošlosti, sa poboljšanom grafikom, gejmplejom i funkcijama.

Ovu informaciju je otkrio generalni direktor Ubisofta, Yves Guillemot, u novom intervjuu objavljenom na Ubisoft sajtu, ali nije hteo da otkrije nijednu određenu Assassin’s Creed igru. Prema Insider Gaming, remake za Assassin’s Creed IV: Black Flag se razvija pod kodnim imenom “Obsidian” i postoje rani snimci gejmpleja.

Guillemot kaže da je cilj da Assassin’s Creed igre izlaze redovnije, ali ne da to bude isto iskustvo svake godine: “Pred nama je mnogo dobrih stvari, uključujući Assassin’s Creed Hexe, koji smo najavili, a koji će biti potpuno drugačija igra od Assassin’s Creed Shadows. Mislim da ćemo iznenaditi ljude”, rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More