Metal Gear Solid 3 Remake izgleda fantastično i pored vernosti originalu!

0
57
metal-gear-solid-3-remake-izgleda-fantasticno-i-pored-vernosti-originalu!

Konami je nedavno otkrio detaljan pogled na Metal Gear Solid 3 Remake, čime je iznenadio fanove. Remake do sada izgleda fantastično, a najbolja stvar u vezi sa njim je to što teži da bude što verniji originalu.

Iako još ima vremena do izlaska rimejka, jedan YouTuber je nedavno objavio detaljno poređenje originalnog Metal Gear Solid 3 i Konamijevog Remake izdanja. Treba li reći, najnovije delo tima čini se kao ogromno poboljšanje u odnosu na original.

ElAnalistaDeBits je nedavno objavio gotovo 20-minutni YouTube video u kome se porede dve verzije Metal Gear Solid 3.

Odmah je jasno koliko bolje izgledaju okruženja. Korišćenje okoline za stealth igre igra glavnu ulogu u Metal Gear Solid 3, što čini floru još važnijom nego ikada.

Na sreću, trava je isto toliko detaljna koliko i gusta. Teksture su takođe značajno poboljšane u odnosu na PS2 verziju, dajući zemljištu i stenovitim površinama detaljan izgled.

Možda je najveća promena napravljena na modelima. Snake izgleda detaljnije i realističnije nego ikada, a Konami je potvrdio sistem oštećenja u borbi u realnom vremenu za samog lika.

Studio obećava da će rane ostati sa vama tokom celog iskustva. To će dovesti do drugačijeg izgleda Sneaka do trenutka kada igrači završe igru. Takođe, video prikazuje i mnoge filtere koje je Konami uključio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More