Dragon Ball Z: Kakarot probio 8 miliona prodatih kopija!

0
40
dragon-ball-z:-kakarot-probio-8-miliona-prodatih-kopija!

Bandai Namco je nedavno objavio da je Dragon Ball Z: Kakarot prodao preko osam miliona kopija širom sveta. Tim developera je najavio nadolazeći sadržaj za igru kako bi proslavio ovaj značajan cilj prodaje.

Iako je Bandai Namco sada više fokusiran na lansiranje novog Dragon Ball: Sparking Zero (izlazi 11. oktobra), Dragon Ball Z: Kakarot i dalje zaslužuje priznanje za prodaju od preko 8 miliona kopija širom sveta. To ga čini jednom od najprodavanijih Dragon Ball igara svih vremena.

Ovaj RPG, razvijen od CyberConnect2, prebacuje igrače u dinamičan svet poznatog Dragon Ball serijala, vodeći ih kroz legendarne priče animea. Uz privlačan sistem borbe sa akcijama koji omogućava vazdušne manevre, borbu prsa u prsa i signature na Ki energiji zasnovane napade. Fanovi takođe dobijaju priliku da igraju kao niz likova iz serije, od kojih svaki ima svoj skill tree. Igra je imala dva Season Passa od svog lansiranja, dodajući po tri DLC-a u svakoj, uključujući sadržaj fokusiran na Bardocka i uništenje Planeta Vegeta, epizodu baziranu na Future Trunks i takođe neki sadržaj iz Dragon Ball Supera.

Dragon Ball Z Kakarot je dostupan na više platformi, uključujući PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch i PC preko Steama (sa popustom od 75% do 11. jula).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More