Metal Gear Rising: Revengeance stigao na GOG

0
45
metal-gear-rising:-revengeance-stigao-na-gog

Metal Gear Rising: Revengeance je jedinstvena igra čak i među serijalom iz kojeg potiče, uzimajući franšizu taktičke špijunaže i akcije i stavljajući velik naglasak na “akciju” – zahvaljujući delimično doprinosu studija PlatinumGames. Više od decenije od svog početnog izdanja, igra je sada dodata na GOG za PC – što sa sobom donosi i neke prednosti bez DRM zaštite.

Dostupna je upravo sada na GOG.com po promotivnoj ceni od 11.99 evra (obično 19.99 evra), Metal Gear Rising: Revengeance se sada može imati bez DRM zaštite.

Nažalost, bez obzira koliko je sama igra odlična, originalni PC port je patio od niza problema, uključujući čudan limit brzine promene slike, probleme sa podešavanjem rezolucije i dr.

Čini se da ovi nedostaci nisu ispravljeni sa GOG izdanjem, tako da vam možda treba da instalirate jedan ili dva fan-peča za da biste dobili potpuno i neokrnjeno iskustvo.

Ipak, Metal Gear Rising: Revengeance je fantastična igra sa bombastičnim soundtrackom i preteranom borbom/vizuelnim efektima – užitak za oči svih koji nisu ranije isprobali igru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More