Deep Rock Galactic developer želi saradnju sa Helldivers franšizom

0
119
deep-rock-galactic-developer-zeli-saradnju-sa-helldivers-fransizom

Helldivers II je od svog izdanja prošlog meseca preplavio prostor live-service igara – toliko da sada drugi studiji javno prilaze timu Arrowhead tražeći da na neki način sarađuju. Jedan takav studio je Ghost Ship Games poznat po Deep Rock Galactic; koji je emitovao Helldivers II da bi privukao pažnju studija Arrowhead.

Ghost Ship Games su najpoznatiji po svom radu na Deep Rock Galactic, kooperativno fokusiranom extraction šuteru koji je prodao preko 8 miliona kopija i stvorio novu franšizu.

Tim Ghost Ship Gamesa je nedavno organizovao livestream u kojem su igrali Helldivers II. Kako je PC Gamer prepisao, tokom stream-a, developeri su otkrili da su “pre nekog vremena poslali e-mail Arrowheadu da kažu ‘hej momci, hajde da spojimo glave i uradimo nešto’, ali nismo dobili odgovor od njih putem e-maila. Ovo je naš sledeći pokušaj.”

Nastavili su “Nismo mogli da smislimo nijedan drugi način da to uradimo nego da igramo njihovu igru, uživo na streamu, i kažemo ‘Arrowhead, šta radite’? Molimo vas, odgovorite na naše e-mailove. Hajde da razgovaramo. Hajde da spojimo glave i vidimo da li možemo nešto skuvati.”

CEO Arrowheada je u prošlosti rekao da bi bio otvoren za moguće krossovere sa drugim igrama i franšizama. Fanovi su svakako tražili to – i tako se nadamo da će Arrowhead uskoro proveriti svoje e-mail sanduče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More