Days of Play se vraća ovog meseca za Playstation igrače

0
52
days-of-play-se-vraca-ovog-meseca-za-playstation-igrace

Već neko vreme čujemo da se Sony priprema za novi PlayStation showcase pred Summer Game Fest sledećeg meseca. Kao i prethodnih godina, izgleda da će Sony održati svoj letnji showcase krajem maja, otkrivajući sledeći talas glavnih naslova za PS5, a zahvaljujući Sonijevom nedavnom multiplatformskom pritisku, trebali bismo videti i neke PC igre u mešavini.

Prema poznatom leakeru, bilbil-kun, koji je tačno otkrio nove PS+ igre i predstojeće lansiranje PlayStation PC igara godinama, sada tvrdi da će se Sonijev ‘Days of Play’ događaj vratiti, počevši ovog meseca. Događaj počinje 29. maja i trajaće do 12. juna.

Tokom istog vremenskog okvira, sledeći State of Play, ili PlayStation Showcase bi trebao da bude uživo, sa novim najavama igara za PS5, i nadamo se potvrdom nekih novih PC igara. Nedavno je God of War: Ragnarök bio označen kao sledeći veliki PlayStation naslov koji bi trebao da se prebaci na PC.

Tokom Days of Play, Sony će imati veliku rasprodaju digitalnih igara, kao i fizičkih dobara preko PlayStation Direct, tako da će to biti dobra prilika za fanove da pokupuju nekoliko naslova sa svoje liste želja, ili da kupe neke nove dodatke za poboljšanje iskustva konzolnog igranja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More