BEYOND GLORY: Uživajte u fudbalu na drugačiji način

0
52
beyond-glory:-uzivajte-u-fudbalu-na-drugaciji-nacin

Kompanija Hisense, zvanični partner UEFA EURO 2024 prvenstva u Nemačkoj, predstavlja BEYOND GLORY kampanju, koja će navijačima i korisnicima širom sveta omogućiti potpuno novi doživljaj gledanja utakmica.

PCPress.rs Image

Cilj kompanije Hisense je da obezbedi izvanredno gledanje utakmica svuda, a posebno kod kuće. Upravo zato kampanja BEYOND GLORY u fokus stavlja inovativne proizvode koji ljudima donose kvalitetniji i lepši život.

Novi doživljaj praćenja EURO 2024 prvenstva

Najsavremeniji Hisense ULED i Laser televizori dizajnirani su da poboljšaju doživljaj sportskih, ali i zabavnih sadržaja. U centru pažnje je 100U7KQ ULED Mini-LED TV dijagonale čak 100 inča, opremljen Quantum Dot tehnologijom i Game Mode Pro režimom sa 144 Hz osvežavanjem slike. Zamislite da navijate uz EURO 2024 prenos ili igrate igre na čak 254 centimetra dijagonali – uzbudljivije i kvalitetnije nego ikad!

PCPress.rs Image

Sa velikim ekranima od 100 i 120 inča, Hisense naglašava i autentičan filmski i serijski doživljaj koje nudi L9H Laser TV. Ultrakratak snop TriChroma Laser TV-a projektuje živopisnu i jasnu 4K sliku, savršenu i za gledanje fudbala.

Uživajte u pametnijem životnom stilu

Aplikacija Hisense ConnectLife povezuje vas sa uređajima putem mobilnog telefona i omogućava lakše i pametnije obavljanje svakodnevnih obaveza. Tako je Hisense PureFlat pametni frižider, koji će u Srbiji biti dostupan na leto, opremljen antibakterijskom zaštitom, ali i aplikacijom koja omogućava da kontrolišete postavke frižidera, upravljate zalihama hrane, planirate obroke, pa čak i gledate utakmicu na ekranu njegovih vrata dok kuvate.

PCPress.rs Image
PCPress.rs Image

Ubacite vašu sportsku ili bilo koju drugu „opremu“ na pranje u Hisense 5S mašinu za pranje veša, koja će pomoću Auto Dose opcije odlučiti koliko deterdženta je potrebno za pranje opreme. Nakon toga ConnectLife aplikacijom način pranja pošaljite Hisense mašini za sušenje veša, da bi ona inteligentno odabrala odgovarajući program sušenja.

Na kraju, kad fudbal bude na vrhuncu, rashladite se Hisense Energy Pro X klima uređajem. Pametni AI klima uređaj identifikuje gde se nalazite pomoću Smart Eye funkcije i šalje prirodan, rashlađen vazduh mimo vas u prostoriju. Istovremeno, inteligentno podešava temperaturu, vlažnost i protok vazduha, da biste mogli da uživate u navijanju još jače. Zahvaljujući ekspertizi i inovacijama svi mogu da naprave savršenu kombinaciju uživanja tokom gledanja utakmica i pametnog životnog stila, koje im obezbeđuju Hisense televizori i kućni aparati. Pametnijom organizacijom i uz nikad veću udobnost, nećete propustiti nijedan trenutak UEFA EURO 2024. Srećno navijanje!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.