Bioshok možda dobija remake pored nastavka

0
32
bioshok-mozda-dobija-remake-pored-nastavka

Već neko vreme znamo da 2K radi na nastavku Bioshocka. Nova igra u seriji biće prva bez uključenosti reditelja Kena Levina i koristiće Unreal Engine 5 za prikazivanje next-gen vizuala. Sada se čini da bi i remake originalne igre mogao biti na pomolu.

Kako je uočio MP1st, Bret Šup, 3D umetnik i animator u 2K-u, ažurirao je svoju biografiju sa radom na nekoliko novih projekata, uključujući novu Mafia igru, novi  Bioshock i nekoliko neodjavljenih projekata, uključujući jedan neodjavljeni “remake”.

Smatra se da bi originalni Bioshock mogao biti jedan od kandidata za misteriozni remake. Capcom je u poslednjim godinama imao veliki uspeh sa svojim rimejkovima originalnih Resident Evil igara. Bioshock deli neke horor teme, ali nudi potpuno drugačije okruženje i bezvremenski stil zahvaljujući gejmpleju iz prvog lica, sa puškama u glavnoj ruci i specijalnim sposobnostima u drugoj. Osim toga, Bioshock je imao i dobro prihvaćeno remasterovanje pre samo nekoliko godina.

2K Games poseduje puno vrednog intelektualnog vlasništva, tako da nema nedostatka kandidata za remake koji bi uhvatio nostalgiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More