GTA 6 marketinška kampanja će se zahuktati krajem 2024. godine

0
28
gta-6-marketinska-kampanja-ce-se-zahuktati-krajem-2024.-godine

GTA 6 se nije ponovo pojavio nakon svog prvog trejlera koji je objavljen pre sedam meseci. Po uobičajenom Rockstar stilu, studio je i dalje tajnovit o svojoj sledećoj igri, prepuštajući fanovima da iznesu potencijalne odgovore.

S obzirom da se Rockstarova marketinška kampanja očekuje pre ili kasnije, fanovi su skovali teorije o potencijalnim datumima baziranim na istoriji tima. Prema prethodnim trendovima, GTA 6 će uskoro dobiti mnogo novih detalja.

Slika iznad prikazuje Rockstarove planove za GTA 6. Ako se uzorak nastavi, fanovi bi uskoro mogli dobiti još jedan pogled na igru kroz snimke ekrana, praćen zvaničnim drugim trejlerom.

Čim ovaj trejler stigne, Rockstarova marketing kampanja treba da se podigne. GTA 6 će biti manje od cele godine udaljen do kraja 2024. godine, tako da će tim smanjiti razmak između novih trejlera, snimaka ekrana i blog postova.

Vremenska linija predviđa puno aktivnosti za prvu polovinu 2025. godine, pri čemu Rockstar navodno otkriva datum izdavanja, zvanični omot i treći trejler. Kao što je rečeno ranije, ove informacije su bazirane na prošlim trendovima.

Stoga, fanovi su procenili ovu vremensku liniju koristeći Rockstarove marketinške planove za GTA 5 i Red Dead Redemption 2. Obe igre su lansirane u jesen i prvi put su prikazane krajem 2011. i 2016. godine, respektivno.

GTA 6 je na putu da se lansira u jesen 2025. Igra se opisuje kao najveće izdanje u industriji nakon više od decenije, što je uzbudljivo vreme za sve učesnike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More