Assassin’s Creed Infinity će se poprilično fokusirati na mikrotransakcije

0
62
assassin’s-creed-infinity-ce-se-poprilicno-fokusirati-na-mikrotransakcije

Industrija video igara nedavno je bila na meti kritika zbog onoga što mnogi doživljavaju kao pohlepu izdavača. To uključuje probleme kao što su izdavanje nedovršenih igara, obilje mikrotransakcija i opšte prakse koje nisu u korist potrošača.

Ubisoft nije stranac kada su u pitanju mikrotransakcije, s obzirom da je ovaj element bio snažno prisutan u mnogim njegovim nedavnim izdanjima za jednog igrača. Prema izveštajima, ovaj fokus će biti još izraženiji u Assassin’s Creed Infinity.

Popularni “leaker” j0nathan sugeriše da Ubisoft planira da uvede pretplatnički servis za Assassin’s Creed Infinity.

Pretplata bi omogućila pristup starijim Assassin’s Creed igrama, iako postoji neizvesnost u vezi sa pristupom novim naslovima. Pored toga, pretplatnici bi imali pristup budućim DLC-ovima, zajedno sa jednom ekskluzivnom stavkom/skinom svakog meseca.

“Leaker” navodi da će Assassin’s Creed Infinity biti snažno fokusiran na monetizaciju. Ovo se poklapa sa prethodnim spekulacijama, uključujući nagoveštaje o implementaciji Battle Pass sistema i prodavnice za kozmetičke predmete.

Za one koji nisu upoznati, Assassin’s Creed Infinity nije nova igra. Umesto toga, to je Ubisoftov sopstveni lanser ili platforma dizajnirana specifično za ovu franšizu. Leaker se nada da će generisati negativnu publicitet oko Ubisoftovih mikrotransakcija kako bi podstakao izdavača da preispita svoj pristup.

Pošto studio već nudi pretplatnički servis, Ubisoft+, koji uključuje Assassin’s Creed naslove, mogao bi da ukloni te naslove iz servisa, pružajući lošiju vrednost potencijalnim pretplatnicima u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More