XDefiant dostigao 8 miliona igrača već tokom prve nedelje

0
59
xdefiant-dostigao-8-miliona-igraca-vec-tokom-prve-nedelje

Izgleda da je konkurencija dobro uspostavljenoj franšizi pucačina, Call of Duty, stigla. Rane recenzije najnovije besplatne pucačine Ubisofta, XDefiant, koja je objavljena 21. maja, izgledaju impresivno.

Međutim, još zanimljivije je to što je igra već privukla impresivan broj igrača, sa čak 8 miliona jedinstvenih igrača.

Kako izveštava Insider Gaming, XDefiant je već postao jedna od najvećih Ubisoftovih franšiza. Ovi brojevi takođe čine ovu igru najuspešnijim uletom izdavača na tržište besplatnih igara do sada.

Prema izveštaju, ova pucačina iz prvog lica je dostigla 1 milion igrača za samo 2,5 sata. Međutim, to je bio samo početak, jer se broj igrača utrostručio do kraja prva dva dana.

Ubisoft je očigledno očekivao 5 miliona jedinstvenih igrača u prvom mesecu. Na iznenađenje razvojnog tima, igra je znatno premašila taj broj igrača za samo jednu nedelju, jer je dostigla čak 8 miliona igrača prve nedelje. Izveštaj takođe navodi da je XDefiant dostigao 700.000 istovremenih igrača u vrhuncu popularnosti.

Iako ovo možda nije toliko impresivno za besplatnu igru u poređenju sa premijum izdanjem, vrlo malo naslova može se pohvaliti ovako velikim brojem igrača. Takođe je važno napomenuti da Ubisoft nije lansirao XDefiant na Steamu.

Read More