Valveova nova igra, Deadlock, će imati ogroman roster karaktera

0
40
valveova-nova-igra,-deadlock,-ce-imati-ogroman-roster-karaktera

Nedavna curenja informacija su otkrila Valveovu sledeću igru, Deadlock, koja trenutno prolazi kroz playtests pred zvanično lansiranje kasnije ove godine. Igra ima za cilj da kombinuje elemente DOTA 2, Team Fortress 2 i Tower Defence, sve to upakovano u magijski infuzirani stil umetnosti iz 1940-ih, ne previše različit od otkazane igre, Dota Underworlds.

Sada zahvaljujući izvorima Insider Gaminga, znamo malo više o naslovu. Nekoliko curenja gejmpleja su nam već dala rani pogled na grafiku, mehaniku i neke likove sa rostera. Međutim, sada su se pojavili još detalji, sa igrom koja će imati 19 igrivih likova na početku.

Roster je neverovatno raznolik, mešajući robote, gargule, ubice, gangstere i čak dvostruki lik zvani Mo & Krill, duo majmun i svinja.

Valve još nije zvanično najavio Deadlock, ali izvori tvrde da je to sada najveći tekući projekat u Valveu i trebao bi da se isporuči kasnije ove godine. Sa Team Fortress 2 koji gubi na popularnosti i nedostaje ažuriranja sadržaja, Deaclock bi mogao biti Valveov sledeći masivni hit u žanru third-person pucačina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More