Valve uskoro objavljuje novu multiplejer igru – Dreadlock

0
65
valve-uskoro-objavljuje-novu-multiplejer-igru-–-dreadlock

Pored Counter-Strike 2, znamo da je Valve tokom prošle godine naporno radio na drugom projektu. Igra koja je prethodno bila poznata kao Neon Prime se čini da se testira od strane stotina igrača, što dovodi do curenja screenshotova i drugih detalja.

Igra prethodno kodirana kao Citadel, koja se onda razvila u Neon Prime, sada će zvanično biti nazvana ‘Deadlock’. To je 6v6 third-person MOBA sa fantasy i steampunk motivima. Mape u ovoj igri će biti veće od vaše tipične MOBA, takođe će navodno biti neki elementi odbrane tornjeva, prema Tyler McVickeru, koji opisuje naslov kao mešavinu Valorant, Overwatch, Dota 2 i Team Fortress 2.

Na tweetu ispod od Gabe Follower, Twitter nalog koji je prethodno procureo tačne detalje uoči najave Counter-Strike 2 prošle godine, mogu se videti screenshotovi za Deadlock, prikazujući jednog od glavnih likova igre. Izgleda da mnogi Counter Strike developeri trenutno pomažu na Deadlocku da bi igra bila spremna za lansiranje.

Očekuje se da će Valve uskoro najaviti Deadlock. Nije jasno da li će igra biti lansirana u Early Access-u, ili da li će postojati neka vrsta beta programa pre punog izdanja.

Since testers started sharing Deadlock screenshots all over the place, here’s ones I can verify, featuring one of the heroes called Grey Talon. pic.twitter.com/KdZSRxObSz

— ‎Gabe Follower (@gabefollower) May 17, 2024

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More