Utisci sa četvrtog YugoMK okupljanja

0
44
utisci-sa-cetvrtog-yugomk-okupljanja

U subotu, 29. juna, u Green Mill Family (Beograd, Ada Ciganlija), održano je četvrto YugoMK okupljanje, događaj koji je privukao pažnju svih ljubitelja mehaničkih custom tastatura u regionu. U  jedinstvenoj atmosferi, preko 150 posetilaca imalo je priliku da uživa u izložbi više od 100 pažljivo izrađenih tastatura koje su izložili preko 30 entuzijasta. 

Događaj je podržan od strane glavnih sponzora “Cablemod” i “EK Adria”, ali i drugih značajnih imena  poput Asus Srbija, TvrdRad Keyboards, Mannic Keycaps, Premium Gaming, Artkey, Machina Ultima,  Armourgrade, Eloquentclicks, Keygem, i Terrador. Njihovo prisustvo i doprinos učinili su okupljanje  nezaboravnim za sve učesnike. 

Jedan od najzanimljivijih delova okupljanja bila je radionica pod nazivom “To je samo miš”, koju su vodili Gajbotron, Bakistuta, i Machina Ultima. Radionica je privukla veliku pažnju posetilaca koji su imali priliku da nauče više o dizajnu i funkcionalnosti miševa, kao i da saznaju koje su to najnovije inovacije u svetu periferija za računare. 

Uzbudljivo takmičenje u brzom kucanju dodatno je podiglo adrenalin među učesnicima i publikom.  Pobednik je postigao impresivnih 122 reči po minutu, a nagrade su dodeljene prvoplasiranim  takmičarima. 

Posebnu pažnju privukao je izbor najlepše tastature meet-a. Stručni žiri odlučio je o pobedniku, koji je ponosno poneo titulu vlasnika najlepše tastature okupljanja kao i vredne nagrade YugoMK sponzora. 

YugoMK okupljanje još jednom je pokazalo koliko je zajednica entuzijasta mehaničkih tastatura  strastvena i posvećena. Svi prisutni su uživali u mogućnosti da razmene iskustva, ideje i savete, a  organizatori su najavili da će sledeće okupljanje biti još veće i bogatije sadržajem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More