Uskoro dobijamo najavu nove Crach Bandicoot igre

0
46
uskoro-dobijamo-najavu-nove-crach-bandicoot-igre

Nakon što je krajem 2023. godine stekao Activision Blizzard, Microsoft je doneo odluku da dozvoli Toys for Bobu da postane nezavisan. Tada nismo znali šta to znači za buduće uključivanje studija sa franšizom poput Crash Bandicoot i Spyro the Dragon. Međutim, novi logo kompanije nam daje prilično dobar nagoveštaj.

Toys for Bob je ažurirao svoju zvaničnu web stranicu sa novim teaser logotipom, prikazujući Tiki Masku, praktično u istom dizajnu koji vidite kroz Crash Bandicoot igre. Zanimljivo je da je logo takođe ljubičast, što neki fanovi teoriziraju da je nagoveštaj prema Spyrou.

Toys for Bob je sada nezavisna kompanija. Međutim, studio je već potvrdio da je u pregovorima sa Microsoftom da objavi svoju sledeću igru. Ovaj projekat još nije zvanično najavljen, pa još uvek nemamo potvrdu da studio još uvek ima licencu za korišćenje Crash ili Spyro franšize. Međutim, s obzirom na stil logotipa, čini se gotovo sigurnim da će studio nastaviti razvoj Crash Bandicoot naslova.

Microsoft održava sledeći Xbox Games Showcase u junu, tokom kojeg ćemo dobiti talas ažuriranja za prethodno najavljene naslove, kao i mnoge potpuno nove najave. Toys for Bob bi potencijalno mogao da se pojavi tokom ovog prikaza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More