Ubisoft Toronto se pridružio razvoju Prince of Persia: The Sands of Time rimejku

0
13
ubisoft-toronto-se-pridruzio-razvoju-prince-of-persia:-the-sands-of-time-rimejku

Ubisoftov Prince of Persia: The Sands of Time Remake nije imao najbolje vreme tokom svog razvoja. Najavljena još 2020. godine, igra je bila u razvoju u Ubisoft Mumbai/Pune, međutim, nakon manje nego sjajnog prvog prikazivanja, igra je prebačena u Ubisoftov studio u Montrealu – sa curenjima informacija koja tvrde da je igra od tada potpuno rebootovana. U ovom naizgled teškom zadatku pomaže Ubisoft Toronto, koji je sada najavljen da takođe radi na igri.

Najavu su napravili putem Twittera, studio je otkrio da se “Ubisoft Toronto pridružuje razvoju remakea Prince of Persia: The Sands of Time!”

Nastavili su, “Uzbuđeni smo što ćemo vratiti vreme unazad i doneti kreativnost, stručnost i ažuriranu tehnologiju našeg studija da osvežimo ovaj omiljeni klasik sa našim partnerima u [Ubisoft Montreal].”

Ono što je prvobitno izgledalo kao prilično jednostavan posao vraćanja Prince of Persia putem remake verzije čini se da je postalo više posla nego što se očekivalo. Nadamo se da će konačni proizvod uspeti da ispuni očekivanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More