Series S je glavni krivac za smanjenje tehnološke ambicije za Kingdom Come Deliverance 2

0
51
series-s-je-glavni-krivac-za-smanjenje-tehnoloske-ambicije-za-kingdom-come-deliverance-2

Još u aprilu, tim iz Warhorse Studios zvanično je najavio Kingdom Come: Deliverance II – nastavak njihovog veoma uspešnog prvog naslova iz 2018. godine. Iako je tada podeljeno malo informacija, sada imamo neke tehničke detalje o tome kako će igra raditi na konzolama: nudi jedinstvenu opciju od 30fps na svim sistemima – kao i ukupno smanjenje obima zbog Series S.

Kako je izveštavano na češkom sajtu Zing.cz (i prevedeno od strane WCCFTECH), tokom nedavne prezentacije za developere, tim iz Warhorse Studios otkrio je da je predstojeći Kingdom Come: Deliverance II malo smanjio svoj obim zbog Xbox Series S – čijih 10 GB RAM-a znači da nastavak može biti samo 25% ‘veći’ od prve igre.

Čak i sa smanjenim obimom, KC:DII izgleda kao obimna igra, sa producentom Martinom Klímom koji otkriva da će verzije za PS5 i Series X raditi samo na 30fps – bez ponuđenog performans moda. Međutim, konzole višeg ranga će raditi na 4K, dok će verzija za Series S biti smanjena na 1440p.

Tokom gotovo cele generacije konzola, skoro sve igre koje su izdate ili su radile na 60fps po defaultu, ili su nudile neki vid poboljšanog performans moda. Međutim, kako igre koriste hardver trenutnih sistema, izgleda da ćemo dobiti sve veći broj naslova koji rade na 30fps.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More