Little Nightmares 3 odložen za 2025. godinu

0
46
little-nightmares-3-odlozen-za-2025.-godinu

Tokom Gamescoma prošle godine, Supermassive Games je otkrio da će preuzeti Little Nightmares serijal, najavljujući Little Nightmares III sa prozorom za izlazak 2024. godine. U ažuriranju, tim je otkrio da im je potrebno malo više vremena – odlažući igru za neko vreme u 2025. godini.

Najavljujući na Twitteru, tim Little Nightmares je ponudio ažuriranje za fanove serije, rekavši:

“Otkako smo na Gamescomu prošle godine najavili Little Nightmares III, bili smo oduševljeni što vidimo našu zajednicu kako bruje od uzbuđenja i iščekivanja. Timovi u Supermassive Games i Bandai Namco Europe su naporno radili na tome da pruže najbolje moguće iskustvo za sledeći ulazak u franšizu.”

Nastavili su, “Koliko god jedva čekamo da se vratite u Nowhere, takođe želimo da se pobrinemo da igri damo pažnju i ljubav koju zaslužuje. Kvalitet je za nas najvažniji prioritet, a znamo da se i vi osećate na isti način. Iz tog razloga, doneli smo odluku da pomaknemo izlazak igre na 2025. godinu. Više ćemo deliti o Little Nightmares III kasnije ovog leta, zato molimo vas da budete strpljivi i radujete se daljim ažuriranjima. U međuvremenu, želeli bismo da vam zahvalimo na strpljenju i stalnoj podršci.”

Kao što je pomenuto, Little Nightmares III će biti prvi naslov razvijen od strane Supermassive Games (sa prethodna dva naslova koja su kreirala Tarsier Studios).

Supermassive naravno ima snažan pedigre u horor prostoru, ali s obzirom da je ovo novi poduhvat za tim, ima smisla da bi im bilo potrebno dodatno vreme da se osigura da Little Nightmares III uspe da dostigne svoje prethodnike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More