Paramount+ povećava cene pretplate

0
32
paramount+-povecava-cene-pretplate

ePlaneta


PCPress.rs Image

Gledanje serija kao što su Tulsa King, Star Trek i spin-off Sonic the Hedgehog uskoro će postati skuplje. Paramount Global ponovo podiže cene za svoju streaming uslugu, Paramount+. Ovo će povećati cenu plana Paramount+ sa Showtime-om na $13 mesečno, sa $12, dok će osnovni Paramount+ Essential plan koštati $8 mesečno, umesto dosadašnjih $6.

PCPress.rs Image

Detalji o povećanju cena

Povećanje će stupiti na snagu 20. avgusta za nove korisnike, dok će postojeći korisnici imati rok do oko 20. septembra. Ipak, postoji olakšavajuća okolnost. Postojeći korisnici koji su pretplaćeni na Essential plan za sada će izbeći povećanje cene. Tako će samo trenutni korisnici Paramount+ sa Showtime-om i svi novi pretplatnici videti povećanje. Ovo sledi nakon još jednog povećanja cene prošle godine.

Trenutno stanje i budućnost

Paramount Global već mesecima pokušava da pronađe kupca za Paramount+, ali bez uspeha. Najnovije, predloženo spajanje sa Skydance i National Amusements je propalo. Kompanija se, međutim, pohvalila da je streaming usluga prikupila 71 milion pretplatnika, iako još uvek posluje sa gubicima. Kao referentna tačka, Peacock ima oko 31 milion pretplatnika, dok Max ima nešto više od 97 miliona.

To stavlja Paramount+ u sredinu po broju pretplatnika. U pogledu intelektualne svojine, ima dosta prednosti. Knuckles je dobro prihvaćen.

Trend povećanja cena u industriji

Naravno, Paramount+ nije jedini koji povećava cene. Povećanja cena su postala uobičajena u poslednjih godinu ili dve, i gotovo svaka veća platforma je uključena. Max je povećao cene pretplate ranije ovog meseca, a Peacock je najavio sličan potez za kasnije ovog leta. Disney+, Apple TV+ i Netflix su takođe nedavno podigli cene.

Izvor: Engadget

SBB


Tagovi:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.