Nakon kraćeg odlaganja, Fallout London stiže uskoro!

0
37
nakon-kraceg-odlaganja,-fallout-london-stize-uskoro!

Fallout London je jedan od najočekivanijih modova ikada kreiranih za Bethesda Game Studios igru, pri čemu ovaj mod veličine DLC-a prenosi ceo London u univerzum Fallouta. Isprva planiran za objavljivanje u aprilu, iznenadni update za Fallout 4 naredne generacije konzola poremetio je planove, a novi datum objavljivanja nije obećan. Čini se da je tim konačno prošao kroz sve promene donesene sa najnovijim ažuriranjem, jer Fallout London izgleda da će uskoro biti objavljen.

Objavljivanjem vesti na Redditu, zvanični tim Fallout London “FOLON” je izjavio sledeće: “Bilo je mnogo spekulacija u vezi sa našim predstojećim izdanjem, i želeli smo da se otvorimo i provetrimo teren za naše ključne fanove. Suština je da smo poslali nekoliko izdanja GOG-u na testiranje za kontrolu kvaliteta i čekaamo konačno zeleno svetlo.”

Tim je nastavio: “Jednom kada završe proces dvojne provere da li Fallout: London i njegov instaler rade na svim podržanim mašinama, trebalo bi da smo spremni. (Da, imamo naš sopstveni instaler, i program za vraćanje na stariju verziju!)”

Završili su rekavši: “Iako možda izgleda da se ne dešava mnogo toga, možemo vas uveriti da su šefovi odeljenja neumorno radili iza scene tokom ovog perioda kako bi izdanje bilo što bolje. Kraj se nazire. Pazite i setite se. Molite pazite na razmak.”

Fallout London je u mnogim pogledima uzbudljiviji od spomenutog next-gen patcha koji je objavio Bethesda, tako da je kašnjenje bilo nesrećna žrtva lošeg tajminga. Srećom, čini se da bismo uskoro mogli da počnemo da ispitamo ulice post-apokaliptičnog Londona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More