MiHoYo / HoYoverse beleži neverovatan uspeh sa Zenless Zone Zero

0
38
mihoyo-/-hoyoverse-belezi-neverovatan-uspeh-sa-zenless-zone-zero

MiHoYo / HoYoverse je imao meteorski uspon u poslednjih nekoliko godina, pri čemu je njihov prvi konzolni naslov Genshin Impact postao jedna od najvećih free-to-play igara. Od tada, tim je nastavio svoj niz uspeha sa lansiranjem Honkai Star Rail – a sada i Zenless Zone Zero, koji je preuzet preko 50 miliona puta za manje od 48 sati.

Objavljivanjem vesti putem Twittera, zvanični engleski ZZZ (Zenless Zone Zero) nalog je otkrio: “Od svog izdanja, Zenless Zone Zero je dostigao 50 miliona preuzimanja širom sveta. Grad koji je nekada postojao samo u nadama i snovima razvojnih tima nikada nije bio tako pun života kao što je sada. Vaše strpljenje i podrška učinili su New Eridu onim što je danas.”

U znak proslave ovog prekretnice, svi igrači će dobiti “poklon zahvalnice” sa 1600 Polychrome (jednom od valuta u igri).

Kako je već pomenuto, MiHoYo je uspeo da privuče masivnu publiku za svaku svoju konzolnu igru do sada, pri čemu je Genshin Impact nediskutan uspeh, Honkai Star Rail je okupio preko 100 miliona preuzimanja za manje od godinu dana, a sada ZZZ dostiže 50 miliona za manje od 48 sati. Biće zanimljivo videti da li će ovo najnovije izdanje imati isto toliko izdržljivosti kao Genshin/Honkai.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More