Konačno novi detalji i gejmplej za Perfect Dark reboot

0
34
konacno-novi-detalji-i-gejmplej-za-perfect-dark-reboot

Prvi put najavljen još davne 2020. godine putem sinematika, mnogo očekivani Perfect Dark reboot nije imao najglađi razvoj, sa Crystal Dynamicsom poznatim po Tomb Raider franpizi koji je došao da pomogne u razvoju. Konačno, dobili smo prvi pravi pogled na naslov, uključujući gameplay.

Dajući nam prvi pravi pogled na reboot Perfect Dark igre, The Initiative i Crystal Dynamics su pokazali ono što izgleda kao prilično uzbudljiv imerzivni sim, sa klasičnim mešanjem stealtha, akcije i istraživanja, uz parkour pokrete inspirisane Mirror’s Edge igrama – nadamo se da će to biti visoko istraživački i interaktivni svet.

Proširujući sadržaj trejlera putem Xbox Wire Blog, Microsoft je opisao igru kao “single-player iskustvo, sa setom misija – ali sa izborima koji se nude u tome kako završiti te misije.”

Nastavljaju, “fokus je bio na stvaranju intuitivnog sistema kretanja, koji će omogućiti igračima da pronađu zanimljive načine da se nose sa svojim ciljevima. Dodajte tome borbeni sistem koji omogućava i borbu na bliskom rangu i pucanje, stealth mehanike, i liberalnu upotrebu gadgeta, i Perfect Dark je igra koja će predstaviti igračima cilj, ali će im dozvoliti da sami odluče kako žele da ga postignu.”

Sve u svemu, Perfect Dark reboot izgleda da se lepo oblikuje – čak i ako još uvek nećemo doći do igre za prilično dugo vreme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More