Igrači nisu oduševljeni promenama koje donosi osveženi Multiversus

0
41
igraci-nisu-odusevljeni-promenama-koje-donosi-osvezeni-multiversus

MultiVersus je imao neobičan put do izlaska. Tehnički, igra je bila dostupna i mogla se kupiti od kraja 2022. do sredine 2023. godine. Zatim, iznenada, razvojni tim je najavio da će igra biti “zatvorena” nakon šestomesečnog beta testiranja, pre nego što je ponovo lansirana 2024. godine. Sada je MultiVersus konačno ponovo pokrenut, ali neki fanovi nisu zadovoljni promenama koje su napravljene.

MultiVersus je crossover platformski borbeni naslov sličan Super Smash Bros. Igra okuplja poznate likove iz različitih WB franšiza, od DC univerzuma do samostalnih filmova kao što su The Iron Giant, pa sve do Game of Thrones i The Matrix. U prvih 24 sata od ponovnog lansiranja, igra je privukla više od 114.000 istovremenih igrača na Steam platformi, ali fanovi nisu bili oduševljeni novim ograničenjima u vezi sa likovima.

MultiVersus je prvobitno omogućavao igračima pristup celokupnom spisku likova tokom igranja offline mečeva. Takođe ste mogli isprobavati različite likove u trening režimu igre. Međutim, sada su svi plaćeni DLC likovi zaključani iza paywalla, bez mogućnosti da ih isprobate pre nego što uložite novac.

Neki su takođe primetili da igra deluje “sporije” i manje responsivno u odnosu na svoj početnu beta verziju. Promene u korisničkom interfejsu i problemi sa mečmakingom takođe nisu dobro prihvaćeni od strane igrača. Kao rezultat toga, ocena za igru na Steam platformi je pala sa pozitivne na mešovitu.

Read More