Halo remake izdanja na horizontu, pa čak i za PS5?

0
30
halo-remake-izdanja-na-horizontu,-pa-cak-i-za-ps5?

Halo franšiza nije strana reizdanjima, ali serijal još uvek nije usvojila trend remakea. Nakon lansiranja Halo: The Master Chief Collection na Xbox i PC, i dalje postoji potražnja za klasičnim gejmplejom.

S obzirom da se 343 Industries udaljava od ove kolekcije i potencijalno radi na sledećem velikom projektu, nedavni izveštaji nagoveštavaju rimejk klasične trilogije koja bi pratila sledeće veliko izdanje. Prema jednom insideru, Xbox želi da rimejkuje celu trilogiju.

Najnoviji izveštaj dolazi od Technical Halo, insidera koji je ranije otkrio informacije o raznim projektima vezanim za serijal.

U nedavnom izveštaju navodi se da Xbox više nije zainteresovan za portovanje serijala na PS5. Gigant je odlučio da rimejkuje prve tri igre, a sva tri projekta će biti bazirana na Unreal Engine 5.

Ovi remakovi služe za to da se franšiza grandiozno uvede na PlayStation. Kaže se da 343 Industries ima potpunu kontrolu nad ovim remake izdanjima, ali studio će se osloniti i na eksterne timove i timove za podršku.

Zanimljivo je da se u remakeovima navodi da će biti uključeni moderni elementi igranja iz nedavnih izdanja.

To uključuje trčanje i penjanje, što nagoveštava da bi remakovi mogli biti značajno različiti od svojih originalnih pandana. Iako ovo može delovati zabrinjavajuće, Halo Infinite se pokazao kao solidna sredina između klasičnog i modernog gejmpleja.

Stoga, 343 Industries možda može pronaći sličnu ravnotežu za remakeove trilogije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More