Palworld – Povratak kralja ili kratkoročni skok popularnosti?

0
42
palworld-–-povratak-kralja-ili-kratkorocni-skok-popularnosti?

Palworld je bio jedan od najvećih naslova 2024. godine, ali je ogroman broj igrača bio kratkog daha jer se developeri nisu mogli snaći da ga održe. Do aprila, broj igrača je opao za neverovatih 97%.

Međutim, nedavno je pokrenuto novo ažuriranje, koje uvodi novo ostrvo pod nazivom Sakurajima, zajedno sa više Pal likova, neprijatelja i predmeta. Ovo ažuriranje je oživelo interesovanje igrača, što je rezultiralo ogromnim povećanjem broja igrača na Steamu.

Palworld je od maja održavao broj igrača između 20.000 i 30.000, ali nakon nedavnog ažuriranja, sada je premašio 140.000 istovremenih igrača.

Iako to nije niko blizu njegovog vrhunca svih vremena, predstavlja porast od 700% u broju istovremenih igrača. Palworld se i dalje hvali drugim najvećim vrhuncem koji je dostigla bilo koja Steam igra zahvaljujući broju od 2,1 milion istovremenih igrača.

Pocket Pair, developer koji stoji iza ovog izdanja, najavio je planove da kasnije ove godine uvede arenu mod, koji igračima omogućava borbu međusobno, što je bila jedna od dugo očekivanih funkcija.

Nakon ovog ažuriranja, možemo očekivati još jedan značajan porast broja igrača, uz uslov da sve teče glatko. U budućnosti, Pocket Pair treba da održava redovne ažuriranja sadržaja kako bi iskoristio potencijal igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More