Google dodaje Max, Peacock i Angry Birds u automobile  

0
57
google-dodaje-max,-peacock-i-angry-birds-u-automobile- 

PCPress.rs Image

Google dodaje nekoliko novih aplikacija na svoje informativno-zabavne platforme u automobilu, a istovremeno olakšava programerima da brže i sa manje komplikacija dobiju odobrenje svojih aplikacija. 

PCPress.rs Image

Google je rekao da dva nova servisa za striming, Max i Peacock, dolaze u automobile sa ugrađenim Google-om. To uključuje modele kompanija kao što su Renault, Polestar i Volvo. (Drugi brendovi sa ugrađenim Google-om, kao što su Ford, Acura i Honda, još uvek ne podržavaju video strimovanje dok su parkirani.) 

Pored toga, automobili sa ugrađenim Google-om dobijaju igru Angry Birds, tako da možete da uživate u razbijanju cigli i zabavi ometanja svinja dok ste parkirani u svom vozilu.  

Na strani Android Auto-a, kupci koji vole da svoj telefon preslikavaju na ekran svog vozila uskoro će moći da dodaju aplikaciju Uber. Ovo će biti posebno korisno za Uber vozače, koji sada mogu da prihvate putovanja i isporuke i dobijaju uputstva skretanje po skretanje, sve sa početnog ekrana svog automobila. 

Na kraju, Google lansira novu funkciju Google Cast sa Rivianom, koja poznato ne dozvoljava preslikavanje telefona, ali koristi Google Maps za svoju izvornu navigaciju. Google Cast će omogućiti korisnicima da emituju video sadržaj sa svog telefona ili tableta direktno u automobil dok je parkiran. „Ako već ne nudite prebacivanje u svojoj aplikaciji, ovo je jednostavan način da vaš sadržaj dopre do nove publike u automobilu“, navodi Google

Google polako dodaje više aplikacija za striming video zapisa na svoju matičnu Android platformu, nakon što je prošle godine već najavio uključivanje YouTube-a i Prime Video-a. U međuvremenu, vlasnici Tesle se opuštaju na Netflix-u, Hulu-u i YouTube-u od 2019. Ali, znate, bolje ikad nego nikada. 

Izvor: TheVerge

SBB


Tagovi: , , , , ,

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.