Black Ops 6 je u procesu testiranja već 2 godine

0
44
black-ops-6-je-u-procesu-testiranja-vec-2-godine

Početkom ove nedelje, Activision je zvanično najavio ovogodišnji Call of Duty. Baš kao što su sugerisala curenja informacija, ovogodišnja igra će doći od Treyarcha i biće najnoviji glavni ulazak u seriju Black Ops. Izgleda da je Black Ops 6 imao i neko dodatno vreme za razvoj, jer je igra već dve godine u playtestingu.

Dizajner igara u Treyarchu, Nicole Havin, komentarisala je nakon otkrivanja Black Ops 6, navodeći da je ova igra već dve godine u procesu playtestinga. To bi ukazivalo na to da je igra prošla kroz puno usavršavanja, delom zahvaljujući dodatnom vremenu koje su omogućila uzastopna izdanja Modern Warfare 2 & 3.

Naravno, kao godišnja franšiza, postoji nešto ustaljeno u razvojnom ciklusu Call of Duty igara. Imajući to u vidu, verovatno postoji osnovna verzija igre ‘čistog lista’ dostupna i spremna za eksperimentisanje, tako da timovi mogu da počnu sa produkcijom sledeće igre.

Call of Duty: Black Ops 6 je prvi ulazak u Black Ops serijalu od 2020. godine sa Black Ops: Cold War. Nova igra je planirana za izdanje kasnije ove godine, sa prikazom gejmpleja koji dolazi odmah nakon Xbox Showcase u junu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More