DLC za Elden Ring – da li je nominacija za GOTY opcija?

0
34
dlc-za-elden-ring-–-da-li-je-nominacija-za-goty-opcija?

Elden Ring: Shadow of the Erdtree je premašio sva očekivanja budući da je toliko masivan da zasenči mnoge single-player igre. Direktor Hidetaka Miyazaki je prvobitno rekao da će DLC biti dug samo 30 sati, ali je na kraju ispao mnogo duži.

Kombinovanjem trajanja igre sa ogromnom mapom, Shadow of the Erdtree je više samostalna igra maskirana kao DLC. Upravo zbog toga fanovi veruju da bi se trebao kvalifikovati za nagradu za Igru Godine.

Zvanični The Game Awards Twitter nalog pitao je fanove za njihovo omiljeno izdanje godine do sada, jer je prva polovina završena.

Na ovo je mnoštvo fanova bombardovalo sekciju komentara sa DLC-om za Elden Ring. Fanovi tvrde da bi se trebao kvalifikovati za nagradu i pobediti. Da se kvalifikuje, ne bi bilo preteško da DLC pobedi.

Proširenje je masivno i prava je stvar za $40. Ovaj DLC se lako može porediti sa mnogim AAA igrama kada je u pitanju sadržaj, gejmplej, priča i muzika. Međutim, skoro je nemoguće da bude nominovan za ovu prestižnu nagradu.

Elden Ring je već osvojio nagradu za Igru Godine i ne treba mu još jedna da bi dokazao svoju vrednost. Sigurno, DLC je fantastičan, ali se ne kvalifikuje za GOTY nagradu.

Čak i da je napravljen izuzetak, isto bi trebalo biti učinjeno za Cyberpunk 2077: Phantom Liberty. Stoga, malo je verovatno da će The Game Awards promeniti pravila jer bi to postavilo loš presedan za budućnost.

Trenutno, Final Fantasy 7 Rebirth se ističe kao najbolje ocenjena igra godine. Mnoge velike izdaje, uključujući Black Myth: Wukong, Star Wars Outlaws, Assassin’s Creed Shadows i druge,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More