Dell napreduje u borbi protiv sajber napada

0
56
dell-napreduje-u-borbi-protiv-sajber-napada

BIZIT plus

PCPress.rs Image

Dell unapređuje svoj AI sistem.

PCPress.rs Image

Dell proširuje svoj portfelj zaštite podataka uređaja, softvera i ponude kao usluge kako bi pomogao korisnicima da ojačaju sajber otpornost suočenih sa sve većim sajber napadima.

Dell pomaže korisnicima da izrade modernu i otpornu osnovu za zaštitu podataka na lokalnom nivou u javnim oblacima. Ove inovaciju pomažu u rešavanju problema iznetih u istraživanju Dell Global Data Protection Index iz 2024. godine, koje je otkrilo 75% organizacija veruje da njihove postojeće mere zaštite podataka nisu u stanju da se nose sa pretnjama.

Potreba za sveobuhvatnim i održivim rešenjima sajber bezbednosti nikada nije bila hitnija nego danas. Kako organizacije brzo priihvataju javna rešenja u oblaku, hibridne radne modele i generativnu veštačku inteligenciju, pejzaž pretnji je promenio svoju dinamiku kako bi otkrio više ranjivosti unutar organizacija. Uz složenost i sofisticiranost sajber napada koji eskaliraju širom sveta, moramo da damo prioritet skalabilnoj infrastrukturi za zaštitu podataka u realnom vremenu koja je spremna za veštačku inteligenciju.

Izvor: indiatechnologynews.in

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.