Activision najavio Call of Duty: Black Ops 6

0
63
activision-najavio-call-of-duty:-black-ops-6

Nakon brojnih curenja informacija u proteklim nedeljama, Activision je sada zvanično najavio ovogodišnji Call of Duty. Kao što bi se očekivalo, prethodna curenja informacija su bila tačna, sa Call of Duty: Black Ops 6 koji će biti objavljen ove godine.

Iako nije bila tajna da će ove godine biti novi Call of Duty, to je ipak godišnja franšiza, postoji nekoliko podserija u franšizi. Obično znamo kada da očekujemo novu igru od Treyarch, Infinity Ward ili Sledgehammer studija, ali u poslednjim godinama, Treyarch je morao da bude angažovan da spasi projekte koji su se mučili, poput Black Ops: Cold War, koji je prvobitno trebao biti potpuno drugačija igra, razvijena od strane Sledgehammer Games i Raven Software.

Uprkos tim problemima, Treyarch je imao malo više vremena da radi na svojoj sledećoj Call of Duty igri. Infinity Ward je ponovo preuzeo 2022. godine sa Modern Warfare 2, koji je potom bio praćen Sledgehammer’s Modern Warfare 3 u 2023. Sada u 2024. godini, dajemo pauzu Modern Warfare podserijalu i vraćamo se na Black Ops.

Call of Duty: Black Ops 6 se očekuje da će imati prikaz gejmpleja u junu, kao deo Xbox Games Showcase. Igra će imati nekoliko beta testova pred lansiranje.

Obično, Call of Duty se lansira u oktobru-novembru svake godine. To se neće promeniti ni ove godine – Black Ops 6 se očekuje da će biti lansiran oko 25. oktobra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More