Contraband je još uvek prilično daleko od izlaska

0
15
contraband-je-jos-uvek-prilicno-daleko-od-izlaska

Najavljena još 2021. godine, Contraband je ekskluziva za Xbox konzolu koja je trenutno u razvoju od strane Avalanche Studios i koju će objaviti sam Microsoft. Od tada nismo čuli gotovo ništa zvanično o igri – i izgleda da nećemo još neko vreme. Prema rečima jednog insajdera, igra je “još uvek daleko”.

Sa Xbox Games Showcase koji je samo nekoliko dana udaljen, počela je rasprava o tome šta će i šta neće biti prikazano. Jedna od igara o kojoj se raspravlja je Contraband od strane Avalanche Studios.

Prema istom izvoru koji nam je dao početne detalje o igri putem XNC Podcasta, Contraband je interno “odložen dobro u 2025. godinu, mogao bi biti kraj 2025. godine koliko mi znamo.”

Dodatno potkrepljujući ovu tvrdnju, poznati insajder industrije Tom Warren komentarisao je na strimu, izjavivši da je “Contraband sigurno još uvek daleko”

Za one koji nisu upućeni, Contraband će navodno biti kooperativna igra pljačke iz prvog lica, koja podržava do 8 igrača i uključuje potere automobilima. Postavljena je u 1970-im, to je otprilike sve što znamo do sada. S obzirom da su čak i ovi dodatni detalji nezvanični, malo je verovatno da ćemo videti bilo kakav pogled na Contraband tokom predstojećeg Xbox Showcase.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More