Čak 8 studija stoji iza razvoja Call of Duty: Black Ops 6

0
36
cak-8-studija-stoji-iza-razvoja-call-of-duty:-black-ops-6

Nakon mnogih nedavnih glasina i curenja informacija, Activision je konačno prošle nedelje najavio Call of Duty: Black Ops 6. Nakon najave, više informacija o naslovu biće otkriveno na COD Direct, koji će se održati 9. juna.

Iako se govorilo da će Treyarch i Raven Software biti glavni timovi iza ovog Call of Duty unosa, oni dobijaju podršku od raznih drugih developera. Ukupno 8 studija radilo je na predstojećem Call of Duty: Black Ops 6.

Dok je Treyarch razvio originalnu Black Ops franšizu, Raven Software je još jedan veliki studio uključen u nedavne unose poput Cold War.

Prema Steamu, Sledgehammer Games, glavni developeri iza Call of Duty izdanja prošle godine, takođe učestvuju u razvoju Call of Duty: Black Ops 6, zajedno sa Infinity Ward.

Studiji koji pružaju podršku uključuju Beenox, High Moon Studios, Activision Shanghai i Demonware. Stoga, kada se sve sabere, čak osam timova se udružuje kako bi osiguralo da Activision može nastaviti da izbacuje igre za ovaj serijal svake godine.

Call of Duty Modern Warfare 3 dobio je sličan tretman, jer je oko 7 developera radilo na naslovu prošle godine.

Ovo će takođe biti prvo lansiranje za Call of Duty otkako je Microsoft stekao Activision Blizzard. Najavljeno je da će naslov zvanično biti dostupan na Game Passu od prvog dana, lansirajući se na platformu sa milionima igrača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More