XDefiant prvog dana igralo preko milion igrača

0
58
xdefiant-prvog-dana-igralo-preko-milion-igraca

XDefiant je konačno stigao, i uprkos inicijalnim problemima, uspešno je privukao veliki broj igrača. Za samo tri sata nakon izlaska, zabeležio je čak milion istovremenih igrača, što je novi rekord za Ubisoft i njihove igre. XDefiant je lansiran 21. maja, a danas beleži čak tri miliona igrača na svim platformama – PS5, Xbox Series X i PC. Ovde možete saznati više o igri.

XDefiant je odlagan već nekoliko puta (igra je prvobitno trebala da izađe prošlog leta), zbog čega su igrači imali prilično niska očekivanja – neki su čak mislili da će ga zadesiti ista sudbina kao i Skull & Bones. Međutim, pored masivnog inicijalnog priliva igrača, insajderi tvrde da je XDefiant prevazišao interna očekivanja.

Ne treba trčati pred rudu međutim – XDefiant je ipak besplatni shooter, što znači da će zadržati ovu popularnost bar u početnom periodu. Ne znamo kakva je Ubisoftova buduća strategija, ali će morati da pronađu način da održe igru u životu na današnjem tržištu shootera, koje ume da bude veoma surovo. Mikrotransakcije su naravno u planu, ali Ubisoft garantuje da neće uticati na igru i da neće imati pay-to-win elemente.

Da li ste imali priliku da isprobate XDefiant? Kako vam se dopada?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More