Xbox najavio potpuno digitalni Xbox Series X

0
35
xbox-najavio-potpuno-digitalni-xbox-series-x

Xbox je zvanično najavio svoj dugo očekivani Xbox Series X bez diska.

Bela konzola bez diska kapaciteta 1TB biće izdata tokom praznične sezone, zajedno sa belim Xbox Series S kapaciteta 1TB i specijalnim izdanjem ‘Galaxy Black’ Xbox Series X sa disk slotom kapaciteta 2TB.

“Doživite najbrži, najmoćniji Xbox ikada sa Xbox Series X, sada sa 2TB SSD u specijalnom izdanju Galaxy Black,” glasi zvanični opis Xboxa.

“Takođe upoznajte potpuno digitalni Xbox Series X, sada u Robot White sa 1TB SSD. Uronite sebe sa oštrijim likovima, svetlijim svetovima i nemogućim detaljima sa pravim 4K gejmingom i senzacionalno glatkim stopama kadrova do 120 FPS sa vizuelnim efektom DirectX ray tracinga.

“Doživite najbolju vrednost u gejmingu sa Xbox Series S, sada sa 1TB SSD u Robot White. Iskoristite svaki gejming minut sa Quick Resume, munjevito brzim vremenima učitavanja, i gameplay-om do 120 FPS.”

Nova digitalna verzija Xbox Series X/S kapaciteta 1TB koštaće €499.99.

Specijalno izdanje Galaxy Black Xbox Series X, koje dolazi sa 2TB SSD umesto tipičnog od 1TB, koštaće $599.99/€649.99​. “Karakteriše ga srebrni, sivi i zeleni nebeski efekat koji predstavlja hiljade igara i milione gejmera koji igraju na Xbox-u”, prema Xbox-u.

Na kraju, beli Xbox Series S kapaciteta 1TB koštaće $349.99/€349.99. Izgleda da će zameniti trenutni Xbox Series S kapaciteta 1TB, koji je crn, pri čemu Microsoft kaže da će i dalje biti dostupan za kupovinu “dok traju zalihe”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Read More